Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Téma, ke kterému se dopracuje každý rozumný člověk.Pak osobně tvrdím- "Škaredý člověk neexistuje". Jde o výsledný vjem. O krásu vrásčité ženy-důkaz, že něco odpracovala. Nejlépe v noci, u lůžka - nemocného dítěte.

Jako každý muž nazírám na ženy. Dělím je na ty, se kterými by šlo strávit noc. Problém je, představit si život.Popisovaná se zřejmě na prknech k erotičnu dostala nejblíže? - Jako baronka Vetserová v Cause Rudolf. Zajímavý příběh, který docela ovlivnil naše dějiny. Tatík císař přišel záhadně o syna. Zjevil se tedy František Ferdinand d'Este.

.

Jeho nebohý konec pronikl až na stránky Švejka. Tak nám zabili ... Co si na něm cením? Vybral si ženu, "Byť málo urozenou". Na celý život - Žofii Chotkovou ...

Paní Marie Neradová? Ta urozenou není. Přitom, šlechtičnou nepochybně je. Říkám to pořád, i bez rodokmenu. Celým životem postupuje šlechetně! Dobrý příklad k následování, pro každého z nás. Nejde pouze o tu1 noc. Jde o život celý :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 9,19
  • Průměrná čtenost 441x
Jsem blogerka, šachistka, jakoby rádoby spisovatelka, vyžíračka rajčat a milovnice Pána prstenů. A taky jsem Kamča, těší mě.    

Můj oficiální blog: https://kamistone2.webnode.cz/

FB stránka: https://www.facebook.com/KamiStone-108600604644592/ (hoď tam ten like :D)

Seznam rubrik