Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jak se stane, že se do výběru doporučených blogů, dostane něco podobného? To je fakt ta kvalita tady tak strašná.

Nic proti článku, sbírka klišé 18 leté slečny. Jako blog asi v pohodě, jen to nepřináší naprosto nic nového, zajímavého.

3 0
možnosti

Píšu lepší články, nebojte;-) Tohle byla taková oddychovka.

0 0
možnosti

Nezapomeňte si pak zkrácenou drzejší verzi dát na seznamky, zapadnete tam jak prdel na hrnec do obchodu s intimními domácími potřebami.

0 0
možnosti

Ty otázky nevypovídají nic o mně, jsou random poskládané. Na tohle se každý ptá každé čerstvé osmnáctky:-)

0 0
možnosti
Foto

Kdybych neměla tolik dětí, tak si tě snad adoptuju.;-DR^

2 0
možnosti
Foto

Kamčo, tak co nejpomalejší stárnutí Ti přeju... letí to fakt hrozně :-)

5 0
možnosti

Nestárneme, moudříme. Kupříkladu já. Již jsem z toho celej blbej ... :-)

5 0
možnosti

Když jsem obdržel Občanský průkaz? V 15 letech jsem si připadal důležitě. Plnoletost v 18? To jsem již mazák! Kladl odpor mamince. Ta argumentovala, že mám nohy pod jejím stolem. Já je drze vysunul - zase, že sedím na její židli ... !

S překvapením jsem zjistil. Zákoník z éry Františka I - Plnoletost na 24 let. NS 1919 - snížení hranice na 21 let.Komunisté 1951 - na současných 18 let. Můj názor ?

Pro rodiče, je jejich dítě - dítětem na celý život. Sranda, kdy mi v důchodu otec říká - "Dítě, pojď sem". Jistou dobu mi to i vadilo. Seznal ovšem svou pošetilost. Jak rád, bych byl takto dále nazýván ... !

Kdy se,človíček stane dospělým? Zřejmě, až má své vlastní děti. Jde o obrovský, životní předěl. Mj., plně pochopí rodiče své. Nastoupí kopec otázek. "Co jsem to vyváděl a proč"? Spravedlnost existuje, užije si to plnými doušky. Koloběhuje to docela dobře :-) Malé děti - malé starosti. Velké děti ...

6 0
možnosti

Docela úsměvné je spojení dvou otázek: "Už jsi to dělala?" "Tys to fakt ještě nedělala?" Navozuje to dojem, jako byste na sebe něco (ale hodně pozitivního) práskla.:-)R^

2 0
možnosti

Žádná z otázek neprozrazuje nic o mně, nevypisovala jsem je podle sebe:-) Ale zvrhlíci to tak můžou pochopit. I já bych to tak chápala;-D

1 0
možnosti

Nesporným benefitem je, že člověk může uzavírat libovolné smlouvy (a to nejen s hospodským, že ti natočí pivo :-)). Na druhé straně člověk nese i plnou trestní zodpovědnost za to, jakou smlouvu a s kým uzavře. :-)

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS